Hvem er vi

Trænere

Kim Pedersen - Formand


Uddannet hundetræner, passioneret ekspert, konkurrence dommer og afvikler.

Heinz - Næstformand


Uddannet hundetræner, figurant og klubbens grillmester!

Heinz, Dusty og Rolf.


Heinz har haft æren af Rolf i over 12 år, og det kan mærkes! Dette er både når de vrøvler hver for sig, men også når de vrøvler sammen!

Dusty, tidligere klubmester!


Dusty og Heinz udgør et fantastisk par og har ved mange lejligheder demonstreret hvordan man finder tabte eller skjulte genstande! Dusty har også i kreds 49 rekorden i det bedste bid! Han kan dog godt nægte at give slip på bolde m.m. når han får fat og har derved været skyld i flere legetøjs byttehandler!

Efter min mening er Heinz genial!

Heinz har et fantastisk humør og er glad og imødekommende hvilket er et plus når man har med sådan en ekspert at gøre. Heinz lærer mig ikke kun at være en bedre hundefører når han retter, viser og forklarer. Heinz lærer mig så meget mere!

Med sit falkeblik lægger Heinz hyppigt mærke til de fejl jeg som fører laver der ligger til grund for at min firbenede ven misforstår mig.


Kris M. Olsen.

Hvad kan Heinz?

Heinz har stor erfaring med drift træning af hunde og hjælper bl.a. politiet med deres hundetræning! Dette er ikke kun som figurant.

Heinz har selv to grå schæfere. Rolf på 12 år og Dusty på 7.

Heinz har været i kreds 49 i de sidste 20 år hvor han flyttede hertil fra en anden kreds.

Billeder fra Klubben

Klubben lever og ånder for sine medlemmer!

Det er ingen hemmelighed at vi hygger os og har et godt fællesskab i kreds 49. Vi træner dog også hunde og du vil kunne møde os adspredt eller samlet på forskellige dage uanset om der er planlagt træning!

Faciliteter

Kommer forhåbentligt snart!