Hvem er vi

Trænere

Kim Pedersen - Formand


Uddannet hundetræner, passioneret ekspert, konkurrence dommer og afvikler.

Hvis ingen af os andre ved det, så spørger man Kim!

Michael - NæstformandElizabeth - kasserer og træner


Fra helt lille har Elizabeth været omgivet af hunde, da hendes mor har en schæferhundekennel. Dette betyder, at hun har et specielt kendskab til hunden i alle stadier. 

Elizabeth og Iza-Bella har et specielt forhold, som ingen kan komme imellem. Deres force er lydigheden, da det er der de har lagt det største fokus. Dog er både spor og c-arbejde også på dagsordenen, da der trænes op til diverse prøver.

Ud over almen hundetræning kan Iza-Bella spille død, bukke, tigge mv. da det for Elizabeth er vigtigt, at man også kan lave sjove ting med sin hund. 

Ud over at være kasserer hjælper Elizabeth på hvalpeholdet og familieholdet. Kira - hvalpetræner


Kira er vokset op med hunde, og har en helt speciel passion for hundetræning.
Kelly og Kira har været et team de sidste tre år, hvor de har knyttet et fantastisk bånd. Der har været op- og nedture, men hver gang har Kira formået at få gnisten tilbage i samarbejdet. Kelly er en blanding af schæfer og malamut, og kan til tider godt have sine egne meninger om tingene. Men dette har været med til at gøre Kira til den hundeføre hun er i dag, og gør at hun har en masse gode råd og ideer til at hjælpe dem der har brug for det. 

Kira er desuden dygtig på sporet, og hende og Kelly har arbejdet meget på det. 


Billeder fra Klubben

Klubben lever og ånder for sine medlemmer!

Det er ingen hemmelighed at vi hygger os og har et godt fællesskab i kreds 49. Vi træner dog også hunde og du vil kunne møde os adspredt eller samlet på forskellige dage uanset om der er planlagt træning!

Faciliteter

Kommer forhåbentligt snart!