Holdoversigt

Hold

Familiehold

Søndage kl. 10.00 - 11.00

På familieholdet er der plads til alle! Om du har trænet hund før eller ej.

På dette hold er målet at få en glad og velafbalanceret hund, som kan finde ro i hjemmet, men stadig have masser af energi når der skal opleves og læres.

Vi kommer til at træne lydighed, spor og miljø, og der bliver trænet mod en færdselsprøve. For at bestå en færdselsprøve skal hunden kunne gå på plads, sitte og dække under gang samt reagere på et indkald. Desuden skal de være sikre i dæk. Det skal dog siges, at det ikke er et krav at gå op til prøven på holdet, men så har vi alle et mål og ved hvad der skal trænes efter.

Desuden træner vi efter at hunden og føren skal have det sjovt. Dette betyder også, at I flere gange vil kunne møde op til diverse aktiviteter på træningsbanen. 


IGP hold

Tirsdage kl. 17.00 - 18.00

Torsdage kl. 17:00 - 18:00

På IGP holdet træner vi mere specifikt imod at tage prøver på vores hunde. Dette inkludere både lydighed, spor og c-arbjede. 

Der ikke er en decideret træner på dette hold - dog er det fyldt med dygtige hundefører, som sætter en ære i at hjælpe hinanden. Hvalpehold

Søndage kl. 11:00 - 12:00

Om du er vant til at træne hund, eller måske lidt grøn, er vi sikre på, at du får noget ud af at træne med. Det basale træning, som der er fokus på på hvalpeholdet, er alle nødt til at have, om de skal konkurrer med hunden, eller bare gerne vil have en dejlig familiehund der kan finde ud af grundlæggende.
Vi hjælper dig med at ligge et fundament, så du er best stillet til at have en god hund der hviler i sig selv. Vi kommer til at arbejde med tillid imellem dig og din hund, og så gøre træningen til en leg. Mere præcist vil I komme til at øve sit, dæk, plads, indkald mm. 


C-arbejde

Afventer


I c-arbejdet (bidearbejde) trænes der bid og lydighed. 
En hund skal ikke lære at bide - det kan den i forvejen. Her arbjedes der med at føren skal have lydighed over hunden selvom dens drifter kører op - det vil sige, at hunden lære at tænde og slukke dens drifter.